DISTRIBUIȚI

La Casa Teritorială de Asigurări Sociale, în fiecare zi de lucru sunt permanent oameni. Unii vin să depună actele pentru pensionare sau pentru indemnizații. Alții ne-au spus că au pierdut capacitatea de muncă și au nevoie de pensie de invaliditate. Și mai mult s-au întețit rândurile solicitanților serviciilor acestei instituții de la 1 iulie curent, de când o bună parte dintre pensionari beneficiază de dreptul de reexaminare a pensiilor.
Cu aceasta s-a dublat și mai mult lucrul specialiștilor Casei Teritoriale de Asigurări Sociale. Cu toate acestea, oamenii ne-au spus că sunt deserviți cu multă indulgență și li se oferărecomandări cu îngăduință și răbdare. Li se oferă și scaune să aștepte, fără ca să obosească prea mult. Permanent un specialist al instituției de prestație socială este printre solicitanții serviciilor care așteaptă, le ascultă păsul, și coordonează asistența lor de către specialiștii instituției.
De la 1 iulie curent mulți beneficiari de pensii se adresează la Casa Teritorială de Asigurări Sociale cu cereri de reexaminare a pensiei, lucru confirmat în totalitate de Veronica Chiforiuc, șefa adjunct a instituției nominalizate.

Continuarea citiți în nr. 29 din 31 iulie 2020