DISTRIBUIȚI

În fața sorții toți suntem o apă și-un pământ. Piatră pe suflet ni se așeză, când ne gândim la această spusă, veche ca și neamul nostru trecut prin moara timpului în veșnică curgere. Și datina aranjează lucrurile așa, că unul se naște și altul moare. Este greu să te împaci cu gândul că
VERONICA GADÎRCĂ din orașul Sângerei, femeie de o rară bunătate și îngăduință, care mai ieri se deplasa prin oraș, astăzi nu mai este, deoarece o boală necruțătoare a răpus-o pe neașteptate, fulgerător, nedându-i altă șansă decât cea a trecerii în neființă.
Neîndurător destinul regretatei care a smuls-o dintre noi, la 72 de ani. Și doar Bunul Dumnezeu știe câte speranțe și vise a nutrit, dar care au rămas să fie nerealizate. Este mare durerea copiilor, nepoților, surioarei, fratelui, nepoților, rudelor, vecinilor, prietenilor, tuturor celor care au cunoscut-o și pentru care a fost o Femeie modestă, sinceră, generoasă, gospodină neîntrecută, săritoare la nevoie. Dar e nemăsurat mai mare durerea și rana lăsate în sufletele celor apropiați, o rană care nu se cicatrizează niciodată.
Regretata VERONICA GADÎRCĂ s-a stins în seara zilei de 14 decembrie, într-un spital din Italia. De câteva luni ea plecase să fie împreună cu fiicele sale, stabilite de mai mult timp în Italia.
Exprimăm sincere condoleanțe colegei noastre Elena Brașovan, familiilor Dascalciuc, Enicov, Brașovan, Colț în legătură cu decesul surorii, mătușei, cuscrei VERONICA.
Odihnește-o, Doamne, în pace și liniște pe cea care a fost și nu mai este printre noi, VERONICA GADÎRCĂ și elibereaz-o de zbuciumul ce i-a fost dat să-l trăiască în ultimele clipe.
Dumnezeu s-o ierte pe VERONICA GADÎRCĂ și să aibă grijă de EA în Împărăția cerului, plasând-o la liniștit loc de odihnă, căci o merită din plin pentru toate lucrurile bune înfăptuite în palpitânda ei viață. Zbor lin către Ceruri.
Cu un ultim omagiu colegial și prietenesc, echipa ziarului și familia Gîscă din orașul Sângerei