DISTRIBUIȚI

Totul este relativ în viața aceasta. La fel și abonarea la publicațiile periodice. Or, la începutul fiecărei jumătăți de an suntem puși în fața faptului că începe o nouă campanie de abonare. Cam scurt este în ultimul timp „leatul” abonamentului – șase luni. De altfel, chiar pare a fi îndreptățită această perioadă și colaborare cu ziarul. La o adică, dacă ți-a displăcut poziția editorială a lui, nu ți-a îndreptățit așteptările felul în care a abordat anumite probleme, îți pare redusă aria de „tirajare” a publicației, nu-ți convine calitatea executării tipografice etc. oricând poți să-i spui „ adio” și să pornești în căutarea unui al „ companion”.
Dar… înțelepciunea strămoșilor ne învață: nu există nimeni și nimic mai de nădejde decât un prieten mai vechi, care și-a demonstrat fidelitatea pe parcursul mai multor ani.

De aceea, dragi cititori, având ferma convingere, ce ne leagă o reciprocitate temeinică de sentimente, de relații bazate pe încredere și credibilitate, vă îndemnăm să abonați și în continuare „ Ecoul nostru”. Perfectați un abonament la „ EN” măcar și pentru faptul că pe parcursul mai multor ani rămâne a fi unica publicație independentă scrisă din teritoriu.
… Inițial vorbeam de relativitate. Da, cu adevărat, totul este relativ în lumea aceasta, inclusiv, sau, mai ales, prețurile. Există, totuși, și excepții: prețul pentru „Ecoul nostru” rămâne același: 120 de lei pentru șase luni, adică 20 de lei pentru o lună. Abonați-vă. Căci știrile din lume le aflați de la mulți, iar cele locale – doar din ziarul „ Ecoul nostru”.

Echipa redacției