Rămânem prieteni

Rămânem prieteni

47
DISTRIBUIȚI

La începutul fiecărei jumătăți de an suntem puși în fața faptului că începe o nouă campanie de abonare.
Cam scurt este în ultimul timp „leatul” abonamentului – șase luni. De altfel, chiar pare a fi îndreptățită această perioadă scurtă de prietenie și colaborare cu ziarul. La o adică, dacă ți-a displăcut poziția editorială a lui, nu ți-a îndreptățit așteptările felul în care a abordat anumite probleme, îți pare redusă aria de „tirajare” a publicației, nu-ți convine calitatea executării tipografice etc, oricând poți să-i spui „adio” și să pornești în căutarea unui alt „companion”.
Dar… Înțelepciunea strămoșilor ne învață: nu există nimeni și nimic mai de nădejde decât un prieten vechi, care și-a demonstrat fidelitatea pe parcursul mai multor ani.
De aceea, dragi cititori, având ferma convingere, că ne leagă o reciprocitate de sentimente, de relații bazate pe încredere și credibilitate, Vă îndemnăm să abonați în continuare „Ecoul nostru”. Perfectați un abonament la „EN” măcar și pentru faptul că deja pe parcursul mai multor ani rămâne a fi unica publicație independentă scrisă din teritoriu.
Nu este „un cap de om” 16 lei pentru o lună, chiar și în aceste perioade de înspăimântare cu criza financiară… Abonați-Vă! Căci veștile din lume le aflați de la mulți, iar cele locale – doar din „Ecoul nostru”. Prețul pentru a doua perioadă de abonare e de 80 de lei.