DISTRIBUIȚI

Recent, a fost organizata o ședința intermediara de totalizare a rezultatelor proiectului regional, implementat de AO Pro Cooperare Regionala în parteneriat cu AO CASMED și organizațiile locale, beneficiare de grant in cadrul Programului de Granturi Locale din Regiunea de Dezvoltare Nord, finanțat de Uniunea Europeana in cadrul proiectului „Abilitarea Cetățenilor din Republica Moldova” implementat de Agenția de Cooperare Internațională a Germaniei (GIZ).

50 de participanți, printre care membrii celor 23 de organizații implementatoare ramase, si reprezentanta GIZ în regiunea Nord, au fost informați despre reușitele proiectului, activitățile viitoare și rata de valorificare a resurselor grantului.
În același timp, au fost aduse în discuție unele momente din procesul de raportare narativă și financiară care ar facilita procesul de evaluare.
O atenție deosebită a fost acordată situației pandemice în țara și modului de adaptare a activităților planificate, pentru atingerea obiectivelor propuse.

Continuarea citiți în nr. 15 din 09 aprilie