DISTRIBUIȚI

IP Gimnaziul ,,Luceafărul”, din or. Biruinţa, a fost gazda unui atelier online de formare continuă cu genericul ,,Profesorul modern-competenţe, calităţi şi roluri”, care a întrunit toţi directorii adjuncţi pentru instruire din raionul Sângerei şi reprezentantul direcției Sângerei, Ion Roşca.

Şedinţa a debutat cu excursia virtuală ,,Şcoala- mândria mea”, ghidată de către elevii gimnaziului. Am simţit o atmosferă virtuală caldă şi o stare de bine plină de ospitalitate, am realizat că aici visele dau în floare. În continuare, directoarea instituţiei, Natalia Vechiu, a prezentat cărtea de vizită a gimnaziului, unde a vorbit despre realizările, succesele şi performanţele cadrelor didactice și elevilor din instituţia respectivă pe parcursul anilor precedenţi, despre proiectul de parteneriat cu Liceul Teoretic ,,Mihai Viteazul” din Vişina,Dâmboviţa, România, despre colaborarea profesorilor de limba franceză cu profesorii din Alianţa Franceză. Misiunea şi viziunea instituţiei demonstrează că echipa managerială se străduie să creeze condiţii optime pentru asigurarea stării de bine atât a cadrelor didactice cât şi a elevilor.
Conform agendei de lucru, atelierul de formare a continuat cu asistenţa la orele publice. În clasa a III-a ,,B”, învăţătoarea Ţăruş Rodica, grad didactic doi

Continuarea citiți în n.43 din 29 octombrie 2021