Prin fotbal devin puternici și uniți

Prin fotbal devin puternici și uniți

141
DISTRIBUIȚI

Echipele  de fotbal , participante  la  Campionatul raional de fotbal au fost centrul  bucuriei și expunerilor de la tribuna Galei fotbalului sângereian -2023. Evenimentul  de  apreciere a celor mai buni dintre cei buni   fotbaliști ai anului a fost organizat in incinta  Restaurantului „Hermes”. Au fost  declarați  și premiați  nominanții   nominalizărilor .care s-au ales cu premii, cupe și diploma de gratitudine.. Evenimentul  cu profundă reverie  sufletească pentru toți cei care au participat a adus doar bucurii ale realizărilor și performanțelor, generate din dăruirea acestora și dragoste față de regele sportului.

Să împărtășească mândria față de fotbalul  practicat și dezvoltat la Sângerei de Asociația de Fotbal au fost prezenți reprezentații  Federației Moldovenești  de Fotbal cu multe surprize pentru  fotbaliștii noștri,  președintele raionului Cristian Cainarian,  președintele asociației, Gheorghe Brașovschi, membrii Biroului Executiv al asociației, buni organizatori ai evenimentul tradițional , antrenorii ,primarii ai căror echipe au participat în cadrul Campionatului  raional, veteranii fotbalului  și fotbaliștii onorați.  Președintele  raionului  Cristian Cainarean a menționat în discursul său cu recunoștință pentru fotbaliști:„Cred în noi realizări ale echipelor noastre, 18 dintre care sunt participante la Campionatul raional de Fotbal, 2023, dar  pentru a atinge  succesele remarcabile  de a fi primul raion din R. Moldova  în promovarea și susținerea  fotbalului și a sportului este nevoie de îmbunătățit infrastructura  sportivă și de construcția unei săli polivalente.  Iubitorii de fotbal dar și sport  merită  pe deplin  acest lucru și noi îl vom  asigura schimbările  de infrastructură pentru sport”.

   Onoare și mulțumire pentru fotbaliști și echipele participante, inclusiv cele învingătoare  a exprimat președintele Asociației raionale de Fotbal, Gheorghe Brasovschi și , menționând că astfel practicând  fotbalul susținut,  Sângereiul este „ locul și vatra care crește  sportivi de performanță, care  fac excelență  , fiind preluați   în ligile naționale și își manifestă talentul și buna pregătire  la cele mai înalte competiții, campionate  de nivel național și mondial. Noi victorii încă urmează pentru fotbalul sângereian.   

 În acest sens Federația Moldovenească de Fotbal are o atitudine aparte , de înaltă apreciere  a  nivelul fotbalului practicat la Sângerei, calificând raionul Sângerei„ drept  model pentru toate  raionalele  R. Moldova,” au apreciat și  reprezentanții  Federației,  prezenți la eveniment. Rând pe rând ,oaspeții de onoare,  membrii Biroului executiv și ai Comisiei pentru competiții și disciplină au  premiat nominanții și echipele învingătoare .

Continuare citiți în ziarul ”Ecoul nostru” din 22 decembrie 2023.