DISTRIBUIȚI

„Doar niște oameni speriați și disperați pot să vină cu asemenea decizii, care nu sunt justificate și explicate”. Declarațiile au fost făcute de președinta R. Moldova, Maia Sandu, în cadrul emisiunii „Secretele Puterii” de la postul de televiziune Jurnal TV, miercuri, 31 martie.

„Cei care s-au obișnuit să fure țara și să rămână nepedepsiți pentru asta, să acumuleze averi foarte mari, ei fac tot posibilul ca să își păstreze această putere. Ceea ce au făcut ei astăzi nu este un semn de grijă față de sănătatea și viața oamenilor, nu am văzut acest semn de grijă nici până acum și nicidecum prin decizia de astăzi, care este o decizie goală”, a declarat președinta R. Moldova, Maia Sandu.
„Nu are nimic în ea care să spună foarte clar ce înseamnă starea de urgență, cum aceste măsuri, care lipsesc, măsurile din stare de urgență, vor conduce la micșorarea numărului de oameni care se infectează, cum vor fi compensați cei care de pe urma acestor măsuri vor ave de pierdut anumite venituri și cum bugetul le va compensa”.
Maia SANDU: Este o încercare de a mai amâna dizolvarea acestui Parlament. Este o încercare de a mai prelungi viața acestui Parlament cu câteva luni, așa încât în aceste luni să-și mai aprobe legi și decizii, care îi avantajează pe ei și care dăunează țării. Această acțiune disperată, pentru că doar niște oameni speriați și disperați pot să vină cu asemenea decizii, care nu sunt nici justificate, nici explicate, poate un pic să amâne rezolvarea problemei.

Continuarea citiți în n.14 din 2 aprilie