DISTRIBUIȚI

Pe 15 noiembrie vom schimba în bine destinul Moldovei. Vă promit că în calitate de Președinte voi lucra pentru o viață bună acasă pentru toți cetățenii.
Prioritatea mea imediată ca președinte va fi să întorc autoritățile cu fața la problemele reale ale oamenilor. Voi acționa cu toate puterile și capacitatea mea pentru a atrage în țară resurse care pot ajuta antreprenorii, oamenii care au pierdut locul de muncă, familiile nevoiașe și pensionarii.
Primele 10 acțiuni prioritare în calitate de Președinte pentru a scoate țara din sărăcie și a crește bunăstarea oamenilor:

 1. Voi reduce cheltuielile Președintelui.
 2. Voi identifica soluții legale pentru declanșarea alegerilor parlamentare anticipate.
 3. Voi insista ca bugetul pentru anul 2021 să fie un buget pentru oameni.
 4. Voi scoate Moldova din izolare internațională și voi aduce finanțare pentru economie.
 5. Voi solicita suport de la partenerii internaționali pentru a depăși pandemia.
 6. Voi iniția discuții cu parteneri internaționali pentru un program de susținere a oamenilor în vârstă cu venituri mici.
 7. Voi propune un program de susținere a micului business afectat de criza economică.
 8. Voi identifica resurse pentru ca agricultura să iasă din criza provocată de secetă.
  9.Voi declara corupția pericol de securitate națională.
 9. Voi insista pe investigarea imediată a dosarelor de rezonanță. Eu cred că Moldova poate fi o țară bună, un stat fără corupție. Un stat în care hoții sunt pedepsiți. Iar oamenii cinstiți au locuri de muncă, salarii și pensii mari. O țară în care copiii cresc alături de părinți, iar bunicii au sprijin la bătrânețe.

Aceasta este schimbarea pe care vreau să o fac. Duminică mergem la vot, cu speranță și bucurie. Noi avem puterea de a schimba lucrurile în Moldova!

Achitat din Fondul electoral al concurentului electoral Maia Sandu