DISTRIBUIȚI

Primăria orașului Sângerei, prin activitatea Comisiei pentru Situații Excepționale, în continuare ia măsuri sporite pentru prevenirea virusului COVID/19.
Prin susținerea primarului Arcadie Covaliov, președintele Comisiei în lucru, a fost aprobată decizia de alocare a unei sume de 9 600 lei pentru testarea urgentă a 12 cadre medicale, care au intrat în contact cu o persoană infectată, a câte 800 lei pentru fiecare test. Întrucât au grijă ca infecția să nu să se răspândească, lucrătorii medicali vor fi testați ca să aibă rapid certitudini și să nu fie lăsată epidemia să ia amploare.
Edilul este încrezut: „ Am înțeles să facem acest pas pentru că am învățat din greșelile altor comunități. Preferăm acum să alocăm resurse minime ca să nu ne pomenim în situații complicate. Vom face tot posibilul să le prevenim. La fel vreau să mărturisesc că am fost tentați să facem obligatorie purtarea măștilor de protecție la ieșirea din casă, dar am preferat să spunem că recomandăm insistent, pentru că vă înțelegem situația dumneavoastră și pentru că ne bazăm pe încrederea pe care v-o purtăm, stimați și iubiți cetățeni. Vă mulțumim pentru responsabilitatea de care dați dovadă.”