DISTRIBUIȚI

În contextul pandemiei cu COVID-19, Gimnaziul Ciuciuieni implementează un nou proiect educațional/infrastructural. Este vorba despre construcția și amenajarea unei ”Săli de clasă în aer liber”, implementat cu suportul unei Asociații de caritate internaționale (europene), inclusiv contribuția părinților (resurse de muncă) și contribuția instituției.
Proiectul presupune construcția unui pavilion cu suprafața de 50 m.pt. în care elevii vor promova ore în aer liber. Sala de clasă în aer liber va fi dotată cu suport didactic pentru 12 disciplini de studii. O altă Asociație de caritate europeană ne susține în dotarea sălii cu mobilier, cu un proiector, table magnetice, table flipchart, birotică și alte materiale. În două zile am reușit, grație părinților care construiesc pavilionul gratuit, un lucru enorm. Aduc mulțumiri fraților Grigore Botnari, Vasile Grecica și Andrei Grecica care și-au asumat răspunderea pentru efectuarea lucrărilor de construcție, dar și tuturor celorlalți părinți care ajută la realizarea lucrărilor: Chiperco Alexei, Paladuță Leonid, Paladuță Igor, Andoni Ionel, Gobjilă Nicolae (Turcu), Voloșenco Veaceslav, Moșneagu Tudor, Duminică Ion, Lungu Igor.
Sala de clasă în aer liber va fi de un real folos pentru elevi începând cu 1 septembrie, ajutându-ne să reducem riscul infectării printre elevi, să igienizăm eficient clasele de studii și să motivăm elevii să învețe cu pasiune într-un mediu mai sănătos și sigur care le va spori nu doar creativitatea, memoria, imaginația, dar și gândirea critică, perseverența. Noi detalii despre Sala de clasă în aer liber din Gimnaziul Ciuciuieni urmează …
Angela Albu, directoarea Gimnaziului