DISTRIBUIȚI

 

Presiunea din toate segmentele sistemului de transport al Moldovatransgaz sunt peste valorile critice și continuă să crească. Volumul de gaze naturale care urma să intre la punctele de interconectare cu Ucraina, la 2 noiembrie, constituie 14,2 mln. de m3, față de 5,7 mln. m3 pe zi în luna octombrie, informează Ministerul Infrastructurii și Dezvoltării Regionale.

Despre situația conectărilor la energia termică în municipiul Chișinău, ministerul informează că din totalul de 4.430 de obiecte racordate, au fost conectate la încălzire 3.335 (aproximativ 75%).
Din cele 2.845 de blocuri locative neconectate, în cazul a 170 de blocuri administratorii încă nu au solicitat furnizarea energiei termice pentru încălzire.
În cee ace privește municipiul Bălți, începând cu data de 30 octombrie CET-Nord a revenit la regimul normal de lucru și a început a conecta consumatorii conform graficului și regimurilor tehnologice de producere. La situația actuală sunt conectate toate obiectele sociale și 412 blocuri locative din numărul total de 719.

Continuarea citiți în n.45 din 4 noiembrie 2021