Premiul de excelență în Chimie  pentru absolventul Cristian Bostan

Premiul de excelență în Chimie  pentru absolventul Cristian Bostan

116
DISTRIBUIȚI

 La 31 mai, 2024, academicianul Gheorghe Duca, Președintele Societății de Ghimie din Republica Moldova, a avut onoarea de a participa la festivitatea „Ultimul Sunet” la IPLT „Olimp” din Sângerei. Evenimentul a marcat încheierea anului școlar și a fost prilejul perfect pentru a sărbători realizările și succesele elevilor și profesorilor.

În cadrul ceremoniei, academicianul Gheorghe Duca  a adresat un mesaj elevilor, profesorilor, părinților și invitaților prezenți, subliniind importanța efortului și dedicării în parcursul academic al fiecărui elev. De asemenea, a exprimat recunoștința sa pentru munca și dăruirea corpului didactic al liceului.

Un moment deosebit al evenimentului a fost premierea elevului Cristian Bostan din clasa a XII-a, care s-a remarcat prin performanțe excepționale la chimie, obținând nota maximă, 10. În semn de apreciere, academicianul Gheorghe Duca i-a înmânat diploma și premiul pentru cel mai bun elev chimist al anului 2023-2024,

 „Performanțele tale, Cristian, sunt o dovadă a muncii asidue, a curiozității științifice și a dedicării tale pentru acest domeniu fascinant”, a declarat academicianul Gheorghe Duca. „Te încurajez cu toată căldura să continui pe acest drum și să-ți îndrepți pașii spre Facultatea de Ghimie a Universității de Stat din Moldova, unde vei găsi un mediu propice pentru a-ți dezvolta cunoștințele și pentru a contribui la progresul științei.”

 Academicianul Gheorghe Duca a încheiat discursul său adresându-se tuturor absolvenților , încurajându-i să urmeze calea cunoașterii, să rămână curioși și pasionați și să nu uite niciodată că succesul vine din perseverență și determinare.