DISTRIBUIȚI

Cu regret, pe parcursul săptămânii trecute, 3 copii minori au avut de suferit în rezultatul unor incidente.
Astfel, la data 26 iunie curent, de către Inspectoratul de poliție Sângerei au fost înregistrate 3 cazuri cu implicarea minorilor.
În primul caz este vorba de un copil de 18 luni, care, ieșind în curte, a căzut în bazinul camuflabil care era amplasat în curtea case. Datorită faptului că mama era în apropiere și a observat, a reacționat prompt, a salvat copilul și a evitat o tragedie.
Al doilea caz, cu părere de rău s-a finisat cu o tragedie, unde tatăl copilului, discutând în stradă cu un consătean care era la volanul unui automobil, iar copilul acestuia rămânând fără supraveghere, s-a târât sub roțile unității de transport. Ulterior, șoferul a pornit automobilul și a strivit copilul care se afla sub roțile mijlocului de transport.
În aceeași zi, un băiat în v\rstă de 11 ani, în timp ce se plimba cu rolele pe stradă, loc care nu este destinat plimbatului pe role, nu s-a asigurat și având viteză mare s-a lovit într-un automobil care era parcat în preajmă. În urma incidentului minorul s-a ales cu diverse traumatisme și a fost transportat la Spitalul raional Sângerei.
În acest context, Poliția reamintește părinților și copiilor să țină cont de regulile de siguranță în timpul vacanței, pentru a nu deveni victime ale unor incidente neplăcute.
Lilia Harea, Ofițer superior al Secției securitate publică, inspector principal