DISTRIBUIȚI

Colectivul Secției Cultură este alături de șeful Valeriu Rusu, în aceste clipe de adâncă tristețe.
S-a stins din viață o ființă atât de dragă – mama. Fie ca dragostea familiei și a prietenilor să reprezinte sprijinul de care aveți nevoie în aceste momente de durere sufletească.
Dumnezeu s-o odihnească în pace.
Cele mai sincere condoleanțe, exprimăm familiei îndurerate

* * *

În ziua de 9 februarie ,2022 a fost petrecută în ultimul său drum cea care a fost LIDIA RUSU, bibliotecara satului Bilicenii Vechi și iubita mamă a șefului Secției Cultură Sângerei Valeriu Rusu. Copiii, soțul Mihail, nepoții rămas și fără ea, au fost cei care au iubit – o cel mai mult. Au făcut-o fericită în viață, dar și au împărtășit cu ea clipe de tristețe, provocate de durerile care le-a suportat. Cărțile bibliotecii satului unde ea a activat cu multă dăruire, i-au fost cele mai fidele prietene. Dragostea pentru cultura a împărtăși-o cu generozitate, inclusiv fiului Valeriu, nepoților Gabriela și Adrian. A împărtășit-o colegelor bibliotecare din raion, care au devenit specialiste bune și datorită sfaturilor și recomandărilor ei.
Regretăm plecarea acestei ființe din viață, împărtășim suferința pierderii ce o suferă copiii ei, nepoții, strănepoții, întreaga familie. Tuturor exprimăm profunde condoleanțe.
Dumnezeu s-o odinească unde toți drepții se odihnesc. Echipa Publicației Ecoul nostru.