DISTRIBUIȚI

Scumpa noastră Cătălina,
În valsul florilor de august ai apărut pe lume, iar Bunul Dumnezeu ți-a dat și un har anume, și un suflet mare în care încape și câte o părticică din sufletele noastre.
Ești bucuria fără de asemănare în viața noastră. Ești totul pentru noi – căldura casei, zvâcnetul de duioșie al inimilor noastre, lumina viselor și speranțelor. De dragul tău trăim, tindem spre perfecțiune, împăcare sufletească.
Să ajungi cât mai departe, așa cum îți dorești tu, că poți, știi și dorești să descoperi cărări nestrăbătute spre taina vieții. Dragostea și grija ce o dăruiești celor din jurul tău să îți fie răsplătită din plin cu multă căldură și împlinire sufletească. Te admirăm pentru curajul, puterea creatoare, inițiativele frumoase, indulgența, blândețea, gingășia de care dai dovadă. Credința și iubirea să te însoțească pretutindeni, iar împlinirea, dragostea, iubirea s-o întâlnești la fiecare pas. Să-ți fie sufletul un aliaj de de vis, de stea, de taină…
Urcușuri noi și frumoase îți dorim, fericire și noroc, înălțare cât mai sus spre realizarea tuturor viselor, dar și putere ca să-ți păstrezi această aură care te face deosebită, suavă, gingașă, grațioasă, splendidă, deosebită. La Mulți și Fericiți Ani!
Cu toată dragostea: soțul, părinții, nănășeii, rudele