DISTRIBUIȚI

Cu toții avem multe de pierdut.

Dacă lucrurile o să rămână la fel în Moldova, vom rămâne fără oameni. Țara va fi tot mai pustie și mai plină de tristețe. Dacă nu facem nimic, riscăm să ajungem o țară fără tineri, fără familii, fără locuri de muncă. Fără medici, antreprenori, profesori, ingineri. Fără viitor. Dacă hoții și mincinoșii rămân la conducere, vom avea oameni nevinovați în închisori, iar bandiți – la libertate, vom avea bogăție pentru criminali și sărăcie pentru oamenii care muncesc. Vom fi alungați din propria țară.

Cu toții avem multe de pierdut dacă nu ieșim la vot.
Dar lucrurile pot să stea altfel! Oameni buni, de noi depinde. De votul nostru depinde încotro o vom lua cu toții. Alegerile prezidențiale nu vor rezolva toate problemele. Dar ele pot pune Moldova pe calea cea dreaptă. Moldova poate deveni o țară prosperă, cu locuri de muncă bine plătite, cu tineri specialiști, cu investiții de calitate. Cu sate pline și afaceri dezvoltate, cu agricultură performantă, educație bună și servicii medicale de calitate. Cu familii întregi și copii fericiți. Și, cel mai important, cu toți oamenii acasă.
Pentru asta voi munci. Dar n-o pot face fără dumneavoastră.
Ieșiți la vot! Pe 1 noiembrie vom arăta că putem da o lovitură hoților, că știm să fim solidari și să cerem socoteală celor care ne mint și ne fură. Pe 1 noiembrie putem face dreptate. Putem pune Moldova pe calea cea dreaptă!