DISTRIBUIȚI

Banii o să-i primiți, o să-i transferăm la timp, salariile o să fie date la timp și proiectele pornite – tot la timp vor fi executate.

Declarații în acest sens au fost făcute de Pavel Filip, în cadrul unei ședințe cu președinții de raioane, transmite Știri.md.

Prim-ministrul Pavel Filip a accentuat că în această perioadă cel mai important este ca oamenilor să le fie acordat tot sprijinul necesar din partea instituțiilor statului.

„Instituțiile statului lucrează în regim normal și chemarea mea către dvs. este să asigurați această muncă în folosul cetățeanului, pentru că dincolo de aceste show-uri politice care se întâmplă în țara noastră, în spatele nostru stau oamenii și asta este cel mai important. Ei nu trebuie să sufere și nu trebuie să simtă luptele și polemicile politice”, a subliniat Pavel Filip.

Prim-ministrul a spus că autoritățile publice locale nu vor avea greutăți financiare în acordarea salariilor pentru bugetari: „Banii o să-i primiți, o să-i transferăm la timp, salariile o să fie date la timp și proiectele pornite – tot la timp vor fi executate”.