DISTRIBUIȚI
În poză: ai noștri pe podium

   Cei mai buni şi pregătiţi judoişti ai Secţiei de Judo ( Şcoala de Sport „Dumitru Atanasov”) au participat recent la Festivalul de lupte în oraşul ŞtefanVodă, dedicat memoriei antrenorului emerit Efim Batâr.

Festivalul a fost un nou prilej pentru judoiştii noştri de a se remarca şi a câştiga noi medalii.Ionuţ BÎNZARU în categoria de 30 de kg. a ocupat locul I şi medalie, Sorin PATRON, în categoria de 50 de kg. a ocupat locul I şi medalie. De medalii pentru locul III s-au bucurat Vadim ROŞCA( 42 kg) şi Maxim CHIFORIUC (60 kg). În echipa noastră am mai avut sportivi începători, care au participat foarte bine. Rezultatele lor încă nu sunt atât de semnificative. Este important că ei încep a acumula experienţa necesară pentru a se înscrie în istoria judoului sângereian cu medalii de campioni.
Campionii şi medaliaţii au mai primit din partea organizatorilor festivalului câte un maiou cu inscripţia turneului în spate şi respectiv diplome şi medalii.
Deplasarea sportivilor noştri a fost din cont propriu. Cei mai buni sponsori sunt părinţii şi le mulţumim pe această cale.
Toamna aceasta este bogată în evenimente sportive. Pe data de 8 octombrie, în sala de judo a Şcolii de Sport va avea loc Turneul în memoria antrenorului Vasile TABARCEA, organizat de antrenorii secţiei. Cei pasionaţi de acest sport, sponsori, susţinători sunt aşteptaţi cu drag la un spectacol de sport judo.
Ştefan PATRON, antrenor judo