DISTRIBUIȚI

Compania turcească ONUR continuă construcția drumului R-: Chișinău- Orhei – Bălți care cuprinde în sine și renovarea centurii, porțiunea de drum care trece deasupra orașului Sângerei.

În noul sezon de lucru al anului 2021,compania a reluat lucrările în multe localități, situate de-a lungul drumului în reparație. Lucrările de reabilitare a drumului sunt prevăzute în cadrul a două sectoare: Sectorul nr.1 cuprinde km 99 +530-km111+230. Sectorul II cuprinde km.76+700-94+700 și podul la km.72+94472+944. Directorul Companiei ONUR Albruz OGUN, cât și managerul de proiect Ahmet ECEVIT coordonează astfel lucrurile pe șantierul de reabilitare ca să decurgă foarte bine și să nu dezamăgim așteptările tuturor.

Tot arsenalul tehnic și resursele în acest timp sunt concentrate la tipuri de lucrări din lotul I și lotul II. Suntem concentrați la îndeplinirea lucrărilor terestre, inclusiv construcția terasamentelor, frezarea asfaltului, construcția culverților, construcția acceselor către proprietăți, lucrări la poduri și podețe. Dar mai întâi de toate aducem la cunoștință că suntem axați cu toate resursele noastre de lucru la construcția „Centurii Sângerei” și satele Grigorăuca-Copăceni. Concomitent ne concentrăm resursele la construcția podețelor, a podurilor pe tot tronsonul de drum care Compania ONUR îl reabilitează.

Continuarea citiți în nr. 15 din 09 aprilie