DISTRIBUIȚI

Primiți cele mai calde și sincere felicitări cu ocazia Zilei Profesionale. Această zi este una dintre cele mai frumoase sărbători, deoarece în viața fiecăruia dintre noi au fost profesori și mentori grație cărora ne-am realizat visele.
Contribuția Dumneavoastră la dezvoltarea personalității fiecărui copil este crucială. Ați fost și rămâneți promotorii bunătății, demnității umane și cel mai bun prieten al elevilor și părinților. Profesorilor nu le-a fost niciodată ușor.. De aceea profesează doar cei mai buni și devotați cauzei de educare a oamenilor. Astăzi, profesorii se află în centrul vieții sociale, aplică noi programe educaționale, noi metode de lucru, realizează proiecte științifice, pentru că la baza profesiei didactice stă creativitatea. Anume ea îi ajută de fiecare dată pe profesori să cunoască și să înțeleagă lumea împreună cu elevii săi.
Datorită talentului și măiestriei Dumneavoastră ajungeți la inimile elevilor și discipolilor. Și anume de Dumneavoastră depinde cum va arăta societatea noastră în viitor.
Vă suntem recunoscători, stimați profesori, educatori, pentru munca nobilă, fidelitatea față de profesie, efortul zilnic depus pentru creșterea și educarea tinerelor generații. Vă rugăm să nu Vă pierdeți optimismul. Dedicați-Vă și pe viitor acestei pașnice și nobile profesii, incomparabilă după conținut și inegalabilă după preț.
Vă dorim multă sănătate, ani lungi și realizări frumoase, bunăstare familiilor Dvs. și putere de a continua lucrul pe care îl faceți cu atâta har și dăruire.
Cu respect, în numele Organizației Teritoriale a PLDM, semnează președintele Ion Galus