Omul care a început cu credința în Dumnezeu

Omul care a început cu credința în Dumnezeu

Mariana Dandara

380
DISTRIBUIȚI

Puterea divină ce ne însoțește din momentul în care ne-am născut pare adeseori nevăzută de nimeni, și totuși simțim că ne ajută când ne poticnim și ne îndrumă spre făurirea celor mai destoinice fapte. Bunătatea și dorința de a realiza lucruri deosebite și utile pentru raionul Sângerei, sunt calități ce le dețin puține persoane, doar cei care muncesc zi de zi iar indiferent de greutăți și nopți nedormite reușesc într-un final să schimbe imaginea și calitatea vieții din acest raion.

Printre aceștia se numără și Mihail BÎRSANU, omul care trăiește cu gândul de a crea cele mai deosebite servicii, care au menirea să faciliteze viața locuitorilor. Omul care prin străduință și dăruire, de la vârsta de 15 ani muncește necontenit.

Din anul 2000 a devenit un lider cu renume în Sângerei, are peste 900 ha de pământ pe care îl prelucrează conform tehnologiilor europene. Șirul realizărilor obținute nu se termină nici pe departe aici. Mihail BÎRSANU este un furnizor principal de semințe pentru recoltare din raionul Sângerei. A legat o strânsă relație de colaborare cu compania „Singenta” din Franța cât și cu Institutul „Gospodărie Seminceră” din Odesa. În colaborare cu aceste

Companii plantează loturi de testare cu porumb, floarea soarelui, și alte culturi agricole. A reușit să deschidă o linie performantă unde se fac crupe, și asigură acum toate grădinițele, școlile, Spitalul din Sângerei cât și cele din Bălți, Briceni, Florești și Armata Națională cu produse naturale. Se implică activ pentru a-i ajuta pe cei din jur fără a cere nimic în schimb. Mărinimia, sinceritatea, omenia și spiritul de gospodar al acestui domn te copleșesc.

Continuarea o găsiți în numărul 20 din 8 mai.