Olga Bucur, 02 decembrie 

Olga Bucur, 02 decembrie 

81
DISTRIBUIȚI

Scumpa și draga mea soție, ești ramura de dragoste, de vis și de dor, pe arborele măreț al vieții mele , cea mai  minunată,  încărcată de seninătate și poftă de viață, o ființă  plămădită din bunătate și frumusețe sufletească, o femeie aparent simplă, dar atât de specială  și scumpă pentru mine. În cinstea ta, iubit-o, sărbătorim această zi și o aureolăm în sclipirea crizantemelor dragostei noastre. Ca aceste flori minunate și rezistente ești tu și sufletul tău măreț, puternic, dătător de cumsecădenie, dragoste, fiind comoară fără de preț. Lumina dragostei familiei noastre, se naște din ochii tăi, scumpă și draga mea soție.

Din tot sufletul îți doresc ani de lungă viață, scăldați în dragoste, iubire, fericire, în pace și belșug, multă liniște sufletească. Dragostea să  te însoțească de-a lungul vieții și să –ți  aducă clipe de fericire, bucurii. Sănătatea și dragostea să -ți  umple inima cu acest sentiment profund și sublim.  Puteri de a trece peste toate încercările destinului și a te bucura de toate clipele frumoase pe care Dumnezeu ți le dăruiește în fiecare zi. Răbdare, înțelepciune și înțelegere în relațiile cu cei pe care-i întâlnești în calea ta. De la oricine putem învăța lecții folositoare de viață. În toate câte le faci, ascultă-ți inima, ea nu dă greș, știe ce dorești și ce poți face. Ajut-o, nu i te împotrivi. Ai încredere în propriile forțe.

Vreau să te știu și peste ani la fel de frumoasă, suavă, carismatică, magnifică, tandră. Păstrează-ți tinerețea și frumusețea chipului neafectată de incertitudinile timpului, să nu-ți dispară de pe buze zâmbetul tău candid care, te înfrumusețează. La Mulți și cât mai generoși ani, iubita mea soție!