DISTRIBUIȚI
În poză: oaspeții francezi în teritoriul raionului

La începutul lunii noiembrie, Incubatorul de Afaceri din Sângerei a fost gazda unei delegații din Franța, care în calitate de partener de proiect, a întreprins o vizită de lucru în raionul Sângerei. Este vorba de proiectul „Sursele digitale în serviciul valorizării turismului rural” pe care Consiliul raional îl implementează în parteneriat cu comunele franceze Lavardens și Port-sur-Saone.
Alți parteneri ai proiectului sunt Incubatorul de Afaceri Sângerei și Universitatea de Stat „Alecu Russo” din Bălți. Delegația franceză a fost reprezentată de Florence DURAND-TORNARE – președinta Asociației Villes Internet, Nicole PASCOLINI – primar al comunei Lavardens, Laure TUILLARD – vice-primar al comunei Lavardens și Clea ROUIRE – delegat al Asociației Primarilor Rurali din Franța.
Întâlnirea cu grupul de femei de afaceri înscrise la sesiunea de formare Woman Business Academy le-a permis să-și facă o idee despre implicarea și prezența femeilor în afaceri, fapt care a creat o imagine pozitivă a femeii din Moldova…

Liliana GHEORGHIȚĂ, coordonatoare de proiect

Mai departe puteți găsi în ziarul numărul 41 din săptămâna aceasta