DISTRIBUIȚI

Perioada sărbătorilor de Paști este una deosebită pentru toți creștinii. O perioadă ce se leagă în mințile oamenilor de iertarea de păcate și de Învierea Domnului. Toți oamenii de bună credință au mers să se împărtășească la biserică, intru iertarea păcatelor. Se spune că în această perioadă cu oamenii se întâmplă minuni, care mai de care.

Unii pot avea parte de viziuni, cu alții se întâmplă vreo fericire neașteptată sau alte lucruri de felul acesta. Orice s-ar întâmpla, creștinii din toată lumea așteaptă această sărbătoare ca pe una personală și își leagă mari speranțe de ea.
Sărbătoarea Sfintelor Paști reprezintă o victorie asupra propriilor păcate și neajunsuri, o reînviere a speranței în forțele proprii și în Dumnezeu. Iisus Hristos, ne-a demonstrat prin propriul exemplu ce îndeamnă jertfire de sine în folosul societății, care este atât de păcătoasă, și care a învățat puține din exemplul său. Unii oameni își aduc aminte de propriile păcate doar în ajunul acestei minunate sărbători care este Paștele. Cu mare părere de rău, pentru alții, sărbătoarea reprezintă interes doar din punct de vedere fizic și mai puțin spiritual. Multă lume așteaptă această sărbătoare pentru a mânca și a cinsti bine și pentru nimic mai mult. Păcat. Puțini realizează măreția momentului
Absolut toți oamenii de bună credință de la noi sărbătoresc sfânta sărbătoare a Paștelui, dar din an în an tot mai puțini din cei tineri realizează măreția momentului.

Continuarea citiți în n.18 din 30 aprilie 2021