DISTRIBUIȚI

        Trăim o viață din fugă…Alergăm după ceva și, apoi, obținând îți dai seama că nu a fost atât de important și că ai pierdut timpul în van. Pentru fiecare om sunt esențiale întâlnirile pentru formarea lui. Dacă nu suntem atenți ratăm aceste întâlniri. Dacă ratăm cele trei-patru întâlniri esenţiale ale vieţii, un mare profesor, o mare iubire, un prilej, nu neapărat un om, ne vom pierde ca o cometă pe o orbită marginală.

        Administrația Gimnaziului ,,Vasile Alecsandri” din satul Drăgănești se străduie să nu rateze nici o posibilitate de a invita în instituție în fiecare an câte o personalitate cu literă mare care să impresioneze gimnaziștii ca să le urmeze calea profesională.

În acest an, ,,O întâlnire de suflet și pentru suflet”, gimnaziul a avut marea onoare să-i aibă alături pentru o zi pe Anatol DANILIȘIN – artist plastic cu renume național și internațional, Alexei COLÎBNEAC – profesor, artist plastic, Ștefan BULICANU- actor, regizor. Aceste personalități ale națiunii sunt amici de copilărie cu directorul gimnaziului, Constantin PLOTNIC, de aceea și ziua a fost plină de amintiri nostalgice trecute toate prin spectrul cromatic și luminozitatea culorilor.

La această activitate culturală, Gimnaziul ,,Vasile Alecsandri” în colaborare cu reprezentantul Consiliului raional Sângerei, Ion BÎRSANU și șeful Direcției Cultură, Valeriu RUSU, au avut posibilitatea să demonstreze oaspeților, că se pot face parteneriate trainice între organizații din diverse domenii publice și că frumosul este apreciat de majoritatea persoanelor.

Pe tot parcursul activității…

continuarea o veți citi în numărul 23 al ziarului din săptămâna aceasta

Foto: Gimnaziul „Vasile Alecsandri”, Drăgănești