DISTRIBUIȚI

Vizita Președintelui Dodon la Romanovca l-a provocat pe băștinașul nostru, Nicolae Porcireanu, stabilit cu traiul în Canada, la un gest generos.
După ce a privit postarea video a lui Oleg Cernei, unde o femeie din sat (Eugenia Vâzdoagă) plângea pentru că a fost diagnosticată cu cancer, Nicolae a decis să-i transfere acesteia 200 de dolari.
Ieri banii au ajuns la destinație.
De remarcat că Nicolae nici nu voia să facă publică donația. N-ar fi fost însă corect ca astfel de fapte să rămână în anonimat în timp ce președintele își face publicitate politică pe nenorocirea oamenilor, rămași fără apă și cu o sumedenie de nevoi pe cap.
De altfel, Dodon pretinde că oamenii plângeau de fericire că l-au văzut pe el.
Iată că băștinașul nostru, fără nicio intenție în acest sens, îi dă o lecție de omenie și demnitate Președintelui Dodon.
Tot respectul, Nicolae!!!
Ion Chișlea, jurnalist

Comentarii:
Gheorghe Costandachi:
„ Dacă sa publicam toți ce am făcut….
Nu e în caracterul meu.
Au făcut, ai uitat – o chemare cea mai demnă și potrivita.”

Ion Chislea:
„Nici el n-a vrut publicitate. Însă lumea trebuie să știe că există oameni care tac și fac. Altfel, vin alții și își asumă meritele”

Gheorghe Costandachi:
„Ion Chislea lasă să-și asume. Domnul vede cine și ce face.
Înseamnă a trebuie sa prezint o lista a tuturor burselor, teatrelor, festivalelor, pensionarilor și invalizilor alimentați, caselor de copii, bisericilor, dar pur și simplu a tipurilor de ajutor???
Va trebui sa scriu 3 zile…
Să fie toți sănătoși. Sunt obișnuit cu toate, chiar când sunt ofensat și insultat de unii, care au uitat despre binefacere. Nu le vom aduce aminte.
Totul se răsplătește.
În rest, pace tutu-ror.”