DISTRIBUIȚI

Ana HADĂRCĂ din oraşul Sângerei împlineşte o vârstă merituoasă, înscrie în cartea vieţii sale jubileul de 60 de ani. Familia sa, soţul Vasile, copiii, nepoţelele, toţi cei dragi o felicită cu mult drag şi sunt mândri de ea.
Un depozit tandru de bucurii pentru familie este ea şi de fericire. Îşi are de-a pururi locul onorabil în cetatea sa – cetatea HADĂRCĂ. Sufletul ei este plin de noi căutări de bine, de frumos, de armonie în relaţiile cu cei dragi. Caldă, plină de blaginitate, zâmbitoare şi frumoasă, dar şi bine determinată în tot ce face, fiind activă în câmpul muncii şi în afacerile de succes ale soţului şi fiului Constantin HADĂRCĂ. Se implică, construieşte şi suţine proiectele lor. Ea asigură de ani buni prosperitatea firmelor pe care ei le gestionează, reuşita proiectelor care le implementează şi care le câştigă în urma licitaţiilor publice, şi unul, şi altul, ca agenţi economici în domeniul construcţiilor. Ea face bilanţurile contabile, cu chibzuinţa celei care ştie a construi casteluri prin cifre şi calcule. Printre aceste cifre punându-le pe cântar, a determinat încă o dată importantă în viaţa ei, în unison cu jubileul onorabil care-l atinge-40 de ani de căsnicie fericită.
Din acel moment când ei tineri angajaţi în arealul şantierelor de construcţie din Sângerei, au privit galeş unul la altul, fiind tot pe şantierul de construcţie, ea nu a diminuat legenda de bună împăcare şi armonie a căminului lor familial. Împreună au învăţat, atât unul, cât şi celălalt să fie oameni, să creadă că viaţa este un zbor frumos către înălţimi. Lumina acestui zbor şi încântarea care a rezultat din el sunt cei doi copii frumoşi, fiică şi fiu, care i-au crescut şi de care astăzi sunt mândri şi fericiţi. Astfel ei s-au ridicat în credinţă unul faţă de altul, cea a dragostei care o poartă în suflet şi care le ţine legământul trainic şi armonios – patru decenii impreună, zi de zi…

În poză: împreună cu soțul Vasile
În poză: familia Hadîrcă și nepoțica Gesica