DISTRIBUIȚI

Cancelaria de Stat a desemnat un nou șef adjunct la Sângerei

Cancelaria de Stat Bălți a desemnat un nou șef adjunct al Oficiului Teritorial Sângerei. Este vorba de Eduard Crișavițchi, originar din or. Sângerei, jurist de profesie. A absolvit Facultatea de Drept a Universității de Stat„ Alecu Russo” din or. Bălți, specialitatea Administrație Publică. După absolvirea facultății, în anul 2015 a luat cursuri de perfecționare la Academia de Administrație Publică .
A activat în cadrul primăriei Sângereii Noi, având în responsabilitate verificarea și coordonarea contractelor și proiectelor de decizie și dispoziție. În perioada 2015-2016 este auditor debutant, exercitând controlul financiar public și auditul subdiviziunilor și primăriei mun.Bălți. După aceasta a exercitat atribuțiile de serviciu în calitate de specialist principal DGC Bălți, cât și de agent consultator, consultând contravențiile în primăria aceluiași municipiu. În anii 2017-2018 a îndeplinit funcția de specialist principal în Secția recrutare a tinerilor pentru Armata Națională și pregătirea actelor necesare recruților, în cadrul Secției Militar Administrative Sângerei.
Este licențiat în administrație publică și politici.
Deține o bună stăpânire a instrumentelor Microsoft Office,Word,Power Point, Internet explorer și altele. A căpătat experiență și înțelegere bună în sistemele de administrare a statului și a anumitor entități de stat luate în ansamblu, abilități tehnice în domeniul de logistică.
Este căsătorit, tată a doi copii.

Olga Timofeev, noua șefă a Secției Administrativ Militare
Conform unui ordin recent al ministrului Apărării Republicii Moldova, Olga Timofeev a fost numită șefa Secției Administrativ -Militară Sângerei.
S-a născut în satul Chișcăreni, la 16.09.1977. A absolvit gimnaziul din localitate, după care și-a continuat studiile la Colegiul de medicină din mun. Bălți și Universitatea de Stat din Tiraspol.

Activitatea în Armata Națională: 1999-2005 este funcționar public, specialistă în domeniul recrutării-încorporării la Centrul Militar județean Bălți. În anii 2005-2009 Bălți deține calitatea de funcționară publică, este specialistă în Secția Administrativ- Militară Sângerei.
În următoarea perioadă, anii 2009-2010- funcționară publică, specialistă în domeniul mobilizării Centrului militar județean Bălți. În anul 2010 , după cantonamente militare, a primit gradul militar- locotenent. În anii 2010-2016 îndeplinește funcția de specialistă militară în domeniul recrutării – încorporării Centrului militar teritorial Bălți. În 2016-2020 este șefa Secției Administrativ- Militară Râșcani.
Este căsătorită și este mamă a doi feciori.