DISTRIBUIȚI

Stimați primari, agenți economici, oameni de afaceri, manageri școlari, dragi profesori, învățători, educatori, scumpi cititori ai săptămânalului „ Ecoul nostru”, e în plină derulare campania de abonare 2021.
Vă îndemnăm să vă abonați la publicația periodică independentă locală. Având un abonament, veți avea posibilitatea să citiți și să publicați articole de interes public pe orice temă, informații despre activitatea Dumneavoastră, precum și să împărtășiți cititorilor experiența profesională, să plasați publicitatea mică, sfaturi utile etc.
În cele patru-cinci numere, care vor apărea în fiecare zi de vineri a lunii, veți avea posibilitatea să vă familiarizați cu bune practici și experiență din diferite domenii de activitate, cu noi forme și metode aplicate în instituțiile din localitatea Dvs, raion. Totodată, în permanență veți cunoaște cele mai recente evenimente produse în teritoriu.
Abonați-vă, scrieți-ne și citiți cu regularitate săptămânalul „EN”, un ziar pentru fiecare, de suflet.
Abonarea o puteți face la orice oficiu poștal din raion și la sediul redacției. Prețul unui abonament pentru o lună este de 20 de lei.
Atenție, ca să primiți ziarul de la 1 ianuarie trebuie să faceți abonamentul până la 24 decembrie curent.

Indice de abonare: RM 67 860