DISTRIBUIȚI

În ultimii 20 ani de muncă în cadrul presei independente nu mi-am atacat deloc colegii de breaslă. M-am mai învățat de la Tudor Iașcenco, dumnezeu să-l ierte care spunea că noi cu colegii și cu idioții nu intrăm în dispute. În cazul Nataliei Morari am să fac excepție or, emisiunile făcute de fătuca asta (așa-i spunea Constantin Tăstase) nu le-am privit și altora nu le-am recomandat încă de la apariția ei acum 12 ani în spațiul mediatic moldovenesc.

Ba mai mult decât atât- după ce și-a băgat sub buldozer colegii dar și întreaga mass-medie independentă nu cred că vre-o televiziune care se respectă s-o mai ia la lucru.
În iubita mea aviație, pasiunea mea din copilărie catastrofa nu apare din senin – asta se întâmplă în rezultatul cunoașteri, diletantismului, aroganței, încălcării flagrante a instrucțiunii și regulamentelor. etc. etc. Adică spre a fi mai explicit – mai întâi apare o crăpătură într-un longeron care nu trebuie de neglijat or, de la crăpătura ceea cade întreaga păsărică de fier. Dacă ai mai uitat să scoți toate piedicile de siguranță de la scaunul ejectabil nici pilotul nu s-a mai putut catapulta. Cam aceiași poveste este și cu activitate în presă a Natașei Morari, care amintește de un zbor-catastrofă din care a avut de suferit nu ea, dar cei din jur, am putea zice întreaga societate moldovenească.

Continuarea citiți în n.38 din 17 septembrie 2021