DISTRIBUIȚI

Sâmbăta trecută pe stadionul complexului sportiv „Olimpiada-80” în derby-ul raional s-au întâlnit formațiile FC Sângerei și FC Pepeni. Meciul s-a disputat în cadrul etapei a 15-a a Campionatului RM, Divizia B.

Soarta jocului a fost stabilită în repriza a două a meciului, când Artiom Șuleac a deschis scorul (min.49), iar în prelungiri (min.92) Vladimir Sinegur a marcat al doilea gol. Sângerenii au câștigat cu scorul de 2:0 și au luat revanșa pentru înfrângere în tur. Această joacă a fost ultima în cariera fotbalistică a lui Alexandru Grab. Fotbalistul formației FC Sângerei după 27 de ediții, desfășurate în campionatul Moldovei în toate diviziile fotbalului republican, câștigând titlurile de campion în fiecare eșelon, începând cu Divizia Națională și terminând cu Divizia B, a spus adio fotbalului activ. Victoria în meciul cu FC Pepeni a fost cadoul mare a fotbaliștilor echipei FC Sângerei pentru Alexandru Grab.
Dar în clasamentul seriei Nord s-a schimbat liderul, și pe primul loc cu 31 de puncte au ieșit fotbaliștii echipei „Cruiz plus” din Camenca. Cu aceleași puncte pe locul 2 se află FC Fălești, iar pe locul 3 – FC Edineț cu 29 puncte. FC Sângerei cu 26 puncte (și cu un meci în rezervă) ocupă locul 5, FC Pepeni a rămas pe locul 8 cu 20 puncte.
Sâmbăta curentă în ultima etapă a anului fotbalistic se va desfășura meciuri FC Pepeni – CF Râșcani și EFA Visoca – FC Sângerei.
Întensiv a fost calendarul jocurilor pentru juniori a raionului. Formația U-13 a petrecut două meciuri și în ambele a opținut: la Soroca cu scorul de 2:1, iar la Brătușeni – cu 7:0. Discipolii antrenorului Chiril Șușu cu 24 puncte ocupă locul 3 în clasamentul la zi după FC Rezina (27 p.) și ȘS Edineț (26 p.).

Continuarea citiți în n.48 din 26 noiembrie 2021