DISTRIBUIȚI

La 6 noiembrie, în meciul etapei de rând a campionatului Moldovei jucătorii FC Sângerei au ținut examen serios la Fălești. Fotbaliștii noștri s-au întîlnit cu liderii seriei Nord, divizia B. Scorul în acest meci au deschis sportivii din Sângerei – în min.40 a marcat Andrei Russu. Dar în ultima minută a primei reprize a meciului gazdele au egalat din penalty. După repaus faleștenii au ieșit înainte, și numai cu 15 minute înainte de fluierul final echipa FC Sângerei a putut să egaleze (gol a marcat juniorul Tudor Iapără). Scor final – 2:2.

De această situație s-au folosit fotbaliștii din Edineț, care au ajuns pe lideri – ambele echipe în clasamentul la zi au câte 28 puncte. Pe locul trei se află CS „Cruiz plus” din Camenca – 25 p. Formațiile FC Sângerei și „Inter” Soroca au în activ câte 23 p. Ultimii în etapa a 13-a au biruit la Pepeni pe formația gazdelor – 4:2. Echipa FC Pepeni cu 17 p. s-a coborât pe locul 8 în clasament. Sâmbăta curentă în meciuri din cadrul etapei a 14-a FC Pepeni vă găzdui pe fotbaliștii formației „Codru Călăraș”, iar FC Sângerei va fi liberă.
Cu victoriile obținute au prelingit campionatul RM juniorii Școlii sportive Sângerei. Joi, la 4 noiembrie, formația U-15 (antrenorul Eugen Cucoș) a biruit în ospeție pe juniorii FC Brătușeni cu scorul 4:2 și a rămas pe locul întâi în clasament. Joaca echipei U-13 cu FC Brătușeni a fost transferată. Ambele echipe ȘS Sângerei săptămâna curentă, la 13 noiembrie, vor găzdui pe băieții FC Rezina.
Cei mai mari discipolii ȘS Sângerei (vârsta până la 17 ani) duminica trecută au primit pe colegii lor din Soroca. Elevii antrenorului Gheorghe Cucoș au obținut victoria – 5:2. Următoarea joaca formația U-17 va petrece la 14 noiembrie la Florești.
O săptămână în urmă au terminat competițiile cei mai mici – echipa U-11 Școlii sportive Sângerei. Discipolii antrenorului Aurel Patron în lunele septembrie-octombrie cu mare succes au participat la opt mini-turneuri a nordului republicii, și la șase au obținut locuri 1. Copii ȘS „Dumitru Atanasov” în total au petrecut 20 jocuri, și numai de două ori (în primele două turneuri) au cedat, arătând golaverajul fantastic – 100:11.

Continuarea citiți în n.46 din 12 noiembrie 2021