DISTRIBUIȚI

Suntem echipa de educatori și actori ai procesului educațional din Instituția de Educație Timpurie Grădinița nr. 6 „Mărțișor” care schimbăm în bine viața copiilor punând temelia pentru starea generală de bine a fiecărui. Ne pare bine că foarte mulți părinți aleg pentru micuții lor- grădinița noastră. Instituția oferă această alegere părinților. Dacă ne-au adus spre instruire și creștere primul copil, obligatoriu îi aduc și pe ceilalți când familia și se mărește. Mă bucură acest fapt pentru că avem în echipa grădiniței profesioniști în educația copiilor foarte buni. Personalul didactic este bine pregătit și preocupat de aplicarea metodelor moderne de instruire și educație a preșcolarilor. Spațiul destinat activităților și jocului este creat pentru a oferi o mică feerie fiecărui copil care ne trece pragul. Copiii din Instituția noastră de Educație Timpurie obțin rezultate bune la concursuri și festivaluri organizate la nivel local, raional și național.
Sunt recunoscătoare pentru munca lor cu copii. Pas cu pas, activitate cu activitate educatoarele se dăruiesc creșterii lor armonioase. Peste ani ei recunosc le-au fost îngerii de zbor pentru ei în viață. Nu uită draga lor educatoare.
Cu prilejul Zilei Mondiale a Educației, îi felicit cu mult drag și recunosc că sunt onorată să lucrez zi de zi împreună cu DVS.
Vă mulțumesc pentru dovada profesionalismului în această frumoasă meserie.
Elena Patraș, managera IET „Mărțișor” din or. Sângerei