DISTRIBUIȚI

Dorim ca buchetul nostru de trandafiri să ajungă la inima și simțirea Dvs, onorat și bun coleg jurnalist, dintotdeauna de sprijin, de sfat, de apreciere și sinceritate. De la Dvs am împrumutat noi ,am sedimentat în sufletul nostru un subiect constant și veșnic – speranța. Cu ea trăim, cu ea ne menținem, de la ea inspirația și puterea de a rezista ne vine, de la oameni și colegi- jurnaliști ca Dvs. Să Vă regăsim mereu în această naturalețe și vocație. De a fi necesar pentru toți, pentru că mulți doresc a fi ca Dvs, aproape că nimeni nu poate fi și atinge culmile personalității și nu Vă poate înlocuit.
La mulți ani!
Cu sinceritate, Echipa Ecoul Nostru

* * *
În calitate de om stimat care a făcut și face parte din viața și activitatea noastră, în calitate de președinte de onoare al Sindicatului funcționarilor publici Vă transmitem calde urări de bine și de sănătate cu ocazia zilei de naștere. Ați fost și ați rămas pentru noi, pentru toți membrii sindicatului și funcționarii publici o sursă de inspirație, o școală, de la care am învățat și învățăm în continuare. Ne-ați lăsat o experiență și practici de înaltă pregătire și nivel care le urmăm, cu recunoștință, amintindu-ne de Dvs, recunoscând cât de valoros coleg am avut în activitatea noastră și de sfaturile și experiența căruia ne folosim și ne îmbogățim în continuare.
Flori de stimă și de dragoste Vă aduce, în dar la aniversare, bine și armonie în familie și în viața fiecărui dintre minunații copii care i-ați crescut.
Cu recunoștință, în numele membrilor Asociației Sindicale a funcționarilor publici, Marina Teleucă, președinta ASC SINDAS Sângerei.