DISTRIBUIȚI

Cu ocazia aniversării Vă rugăm să primiți sincerele și caldele noastre urări de sănătate și de lumină în toate drumurile viitorului Dumneavoastră, al copiilor și dulcilor nepoței. Să continuați a face parte din leagănul oamenilor puternici și înalt urcați pe scara valorilor prin puternicia bărbătească. Acesta sunteți și rămâneți a fi – inegalabil. Dintotdeauna legea celor puternici a învins și Dvs. sunteți vie și covârșitoare dovadă. E multă nevoie acum în societate de oameni asemenea lui Nicolae Moraru și datorită lor, mai putem aspira, spera la zile mai bune în toate domeniile vieții. Având acest model în față, cei din jur Vă urmează, se simt la fel de puternici, valoroși și le pasă de tot ce este sfânt, nemuritor și drag, strămoșesc ca și rostul vieții. Corectitudinea în tot ceea ce faceți este virtutea care Vă remarcă, dar și răbdarea, capacitatea de a aduce prin aceste valori sufletești confortul lucrativ la serviciu și în familie.
Vârsta ce o atingeți este cea mai frumoasă, acoperită de o maturitate sublimă și de lumina dăruirii pentru tot ce-i sfânt în relațiile cu oamenii și în rostul vieții.
În aceste momente deosebite, dorim să fie sărbătoare deplină în sufletul Dvs, al soției, minunaților copii și dulcilor nepoței. Să trăiți alături de ei ca pe o reverie deplină a vieții. Mulți ani înainte, împliniri cotidiene, bunăstare, prosperare, păstrarea optimismului și a energiei din care împărțiți cu dăruire tuturor. La mulți și prosperi ani.
Cu profund respect, prietenii