DISTRIBUIȚI

    Iată-ne ajunși și în acest an sub Steaua Sărbătorilor de Crăciun. Am pășit pragul unui Nou An. Poate de aceea, zic, că anume la aceste răscruci simbolice, fie și pentru o clipă, ne facem un bilanț al propriei existențe, ne întristăm și ne bucurăm, ne autobiciuim și ne îmbărbătăm. Începem să completăm o nouă colecție a ziarului, a șaptesprezecea la număr.

     Vin sărbătorile, vin colindele. De fapt, au și venit, grăbite să ne surprindă oboseala și împlinirea, grijile care oricum rămân și care sunt mai greu de ascuns. Să-i mulțumim Bunului Dumnezeu care ne-a avut în grija Lui și am ajuns până aici sănătoși. Să-i mulțumim că ne-a lăsat un an cu pace. Ce-i drept, n-ar strica să trăim mai bine.
Admir oamenii care fac totul din dragoste. Îi ador. Respiră din dragoste, muncesc din dragoste și, uneori, din dragoste, se întâmplă să facă și bani. Este adevărat că pot curge veșnicii până ajung la această mercantilă finalitate. Dar sunt sigură că doar lucrurile făcute din dragoste durează.
Noi, cei de la „Ecoul nostru”, mulțumim și noi Domnului, dar și dumneavostră, tuturor celor care ați fost cu noi de la începutul și până la finele lui, precum și celor care ne-au descoperit pe parcurs. Suntem și vom rămâne în continuare o publicație despre și pentru dvs., stimați cititori.
Pentru noi, echipa redacțională, anul 2015 a fost un an complicat din punct de vedere financiar. Dar am rezistat, am rămas să slujim, apărăm, deservim Măria Sa Cititorul. Am fost totdeauna de partea Binelui. Noi și lumea din jurul nostru am muncit nopți și zile fără pauze la prânz, iar la fiecare nou început de săptămână cred că nici nu reușeam să admirăm rezultatele, adică noua ediție a publicației. Anul 2015 a fost pentru noi, unul încordat din mai multe puncte de vedere, însă echipa a activat eficient pentru realizarea scopurilor propuse. De fapt, ne-am propus să reflectăm mai mult viața în aspectele ei nepolitizate.Iar scopurile, în fond, s-au limitat la două momente esențiale: majorarea tirajului și îmbunătățirea calității designului. Am lucrat mult asupra conținutului ziarului, mai ales în ce privește informarea cititorilor despre tot ce se întâmplă în jurul nostru, despre activitatea instituțiilor statului și procesul decisional. Am scris și vom scrie ce afaceri noi ați pornit, iar cei care încă nu ați inițiat nici una, urmați-ne în continuare, pentru că și în anul care și-a început numărătoarea vă vom informa despre proiecte și programe, surse de finanțare etc. Nu uitați să ne scrieți despre bucuriile și necazurile pe care le trăiți. Și pentru noi, anul 2015 a fost unul foarte dificil. Unii agenți economici și unele partide au admis restanțe mari față de ziar. Noi, la rândul nostru, am admis datorii, față de tipografia Bălți și Centrul de Poștă Sângerei. Cred că nu e cazul, acum la sărbători să-i nominalizăm, să-i urăm pe cei care au beneficiat de serviciile noastre și nu și-au onorat obligațiunile. Noi, datoria față de cititori, vreau să cred, ne-am făcut-o. Pe cât de mult am reușit să vă satisfacem așteptările, stimați cititori, aprecierile le faceți singuri. Noi ne-am străduit să fim obiectivi, imparțiali în reflectarea evenimentelor, să facem un ziar pe măsura exigențelor dvs. Paginile săptămânalului rămân în permanență deschise pentru toți cititorii, pentru cele mai diferite opinii și gusturi.
Un lucru important din anul 2015, pe lângă micile victorii ale publicației, este că au împărțit cu noi respectul și încrederea cele mai notorii personalități din afaceri, politică, media, economie, educație, sănătate, cultură etc. din raion, republică. În paginile ziarului s-au succedat oameni pe care nu i-ați întâlnit nicăieri în altă parte. Finele anului s-a reținut prin numeroasa campanie „Fii și tu Moș Crăciun”, copiii din păturile socialmente vulnerabile au primit cadouri.
Pentru anul 2016 sperăm colaborarea noastră să devină mai profundă, mai strânsă. Iar numărul cititorilor să fie în ascensiune.
Ținem să mulțumim poștașilor datorită cărora am ajuns în casele dvs. Căci, de fapt, așa ne-am găsit unii pe alții, ei lucrând pentru dvs. noi scriind pentru dvs.
Nu știu de ce, dar sunt întru totul convinsă că nu există o noapte mai frumoasă, mai poetică și mai de pomină decât cea a nașterii Domnului, decât atunci când clocotesc satele de colinde.
Felicit călduros cititorii și susținătorii ziarului, întreaga societate cu ocazia fermecătoarelor Sărbători de Iarnă. Noul An, 2016, să fie anul celor mai înălțătoare aspirații și al împlinirii celor mai sacre vise și speranțe pentru toți cetățenii raionului, țării. Fie ca anul care a sosit să ne aducă cât mai mult noroc și bucurii, stabilitate politică.
Vă dorim un an care să vă lase amintiri frumoase. Să pășiți alături de noi prin lumea oamenilor ce au cunoscut succesul. Fie ca Sărbătorile de Iarnă să aducă în casele tuturor numai căldură sufletească, dragoste, pace și fericire. Pentru noi, cei de la „Ecoul nostru”, mai multe abonări și vânzări, nu în ultimul rând, multă publicitate.
Crăciunul este sărbătoarea visurilor care se împlinesc. Chiar și visurile celor maturi. Credeți în minuni, credeți în Moșul care o să vină. Și el o să vină, neapărat o să vină. La fiecare dintre noi…

LA ANUL ȘI LA MULȚI ANI și CRĂCIUN FERICIT!