DISTRIBUIȚI

Martie este a treia lună a anului. Deci, cititorii care din anumite motive nu au reușit să intre în posesia unui abonament la ziarul „ Ecoul nostru”, încă se mai pot abona pentru lunile următoare. Aceasta în eventualitatea în care Dumneavoastră, stimați cititori, doriți să citiți acest ziar acasă, pe îndelete.
Majorările de ultimă oră V-au cam pus pe gânduri. Doar împreună putem învinge greutățile și problemele. Să străbatem tărâmul social, economic, cel al artelor și culturii, adolescenței, descoperirilor, investițiilor, reformelor etc. Ne așteaptă Uniunea Europeană, valorile spirituale de acasă, republică, lume, întâlniri cu oameni interesanți, proiecte europene, istorii de succes. Vom vorbi sincer, despre dragoste și cu dragoste, vom face incursiuni pe tărâmul sportului și al umorului, vom rămâne fideli rubricilor tradiționale publicației noastre.
Cei care încă nu ați reușit să intrați în posesia unui abonament la ziarul „EN”, grăbiți-Vă. Abonarea o puteți face la orice Oficiu poștal sau la sediul redacției.
Cor. „EN”