Ne așteaptă valorile spirituale…

Ne așteaptă valorile spirituale…

33
DISTRIBUIȚI

Martie este a treia lună a anului. Deci, cititorii care din anumite motive nu au reușit să intre în posesia unui abonament la ziarul „Ecoul nostru”, încă se mai pot abona pentru celelalte luni ale anului rămase. Aceasta în eventualitatea în care Dumneavoastră, stimați cititori, doriți să citiți acest ziar acasă, pe îndelete, nu la bibliotecă, din fugă.

Majorările de ultimă oră, v-au cam pus pe gânduri?… Împreună vom învinge greutățile. Să străbatem tărâmul artelor și culturii, al adolescenței și descoperirilor, reformelor… Ne așteaptă Uniunea Europeană, valorile spirituale de acasă, republică, lume. Întâlniri cu oameni interesanți, proiecte transfrontaliere, europene, etc. Vom vorbi sincer, despre dragoste și cu dragoste, vom face incursiuni pe tărâmul sportului și al umorului, vom rămâne fideli rubricilor tradiționale publicației noastre.
Dacă, din anumite motive, încă nu ați reușit să Vă perfectați un abonament la ziarul „Ecoul nostru”, grăbiți-Vă să intrați în posesia lui. Prețul unui abonament pentru o lună este de 20 lei. Abonarea o puteți face la orice oficiu poștal sau la sediul redacției.