DISTRIBUIȚI

„Coboară, Doamne, de sus din altar,/ Binecuvântatul tău har,/Trimițând o rază de iertare/ Celor plecați fără întoarcere…”
Cu o mare durere în suflet, cu inimile îndurerate anunțăm că, a plecat dintre noi unul din cei mai devotați colegul și prietenului nostru, regretatul
Boris CUCOȘ, directorul S.A. „ Agroserv”, care a decedat săptămâna trecută, la vârsta de 76 de ani. Am pierdut un Om de omenie, un conducător iscusit, un membru al familiei… Regretatul BORIS CUCOȘ și-a dedicat întreaga viață muncind la diferite sectoare, cel mai mult în agricultura raionului. A fost un Om deosebit, un coleg și prieten extraordinar, care și în cele mai dificile zile îți dăruia zâmbet și te încuraja. Profesionalismul dumnealui era un exemplu pentru colegii de breaslă. A fost un izvor nesecat de competență, profesionalism. O fire blândă, amabil absolut cu toți, care insufla mereu încredere și optimism.
Adresăm sincere condoleanțe familiei, rudelor, prietenilor, colegilor și tuturor celor care l-au cunoscut și prețuit. Odihnește-te în pace, Drag Boris.
Profund îndurerați: Ion Golban, Victor Bejenaru, Nicolae Morari, Mihail Doagă, Grigore Irimenco, Vasile Nerpi, Ion Andriuță, Vladimir Hurs, Nicolae Racu, Gheorghe Cernogal, Petru Panciuc, Nicolae Dobrojan, Ion Mereniuc, Nichifor Bandac, Ghenadie Tofan.