DISTRIBUIȚI

E un mare noroc pentru un colectiv să aibă o asemenea angajată, profesoară ca Natalia.
Ea întruchipează imaginea unei femei cu profundă inteligență, cu îndelungată răbdare, cu dreaptă socoteală și cu multă trudă istovitoare. E femeia zidită pe altarul școlii, artei , frumosului e imaginea Anei- curată sufletește, cu o puritate de copil, care, prin jertfire, zămislește frumosul. Ea e cea care, prin neodihna și neliniștea ei, odihnește pe alții, prin nesănătatea ei – doftorește sănătatea altora , mai ales a sufletului elevilor.
E o doamnă elegantă, frumoasă, permanent plină de seninătate, e șăgalnică, cu umor fin și profund spirituală. E o doamnă ce cochetează la propriu –i suflet întregul colectiv. De aceea noi suntem norocoși că o avem.
Stimată Natalia, Vă felicităm cordial cu prilejul aniversării, dorindu-Vă ca toate lucrurile minunate care s-au întâmplat în viața Dumneavoastră să aibă continuitate. Pe făgaș profesional să aveți parte de realizări și proiecte la fel de ambițioase în beneficiul tinerei generații, al familiei. Să Vă bucurați de căldura și dragostea apropiaților, alimentându-Vă cu energia necesară pentru atingerea noilor obiective.
Rugăm pe Bunul Dumnezeu să Vă trimită sănătate pentru încă mulți ani ce urmează să îi trăiți. Să Vă trimită fericirea pe care o râvniți și să Vă apere iubirea, să Vă apere feciorul, casa, pacea din ea. Continuați tot în același ritm să fascinați, să însuflețiți, să mobilizați și să primeniți sufletul.
La Mulți Ani!
Cu mare drag, familiile prietene Cucoș și Tutunaru, din or. Sângerei