DISTRIBUIȚI

Ziua dedicată profesorului este tocmai momentul potrivit când ne putem opri din zbuciumul zilnic, legat de școală și procesul educațional, să Vă spunem un profund și sincer mulțumesc tuturor cadrelor didactice din raion, profesorilor, învățătorilor, educatorilor care aduceți sursa cunoașterii copiilor, care vă dedicați familiei școlare. Ne oprim ca să culegem din grădina argintie a frumoasei toamne flori de crizanteme pentru fiecare dintre Dumneavoastră, cărora înscriem recunoștință și admirație pentru munca care o faceți, pentru că semănați semințele cunoașterii și devenirii rezonabil, amabil, etern. Cu fiecare zi petrecută în clasă cu elevii sau în grupă cu copiii în grădinițe dovediți că sunteți creatorii sufletelor lor.
Flori de crizanteme și de admirație aduc în dar profesorilor, cadrelor didactice- membri ai sindicatului și liderilor sindicaliști, persoane necesare mediului angajaților din domeniul educațional al raionului. Vă mulțumesc pentru munca de voluntariat, neremunerată pe care o faceți pentru membrii sindicatului, colegii Dvs, care-i aveți în preajmă. Le auziți și ascultați păsul , îi bucurați și le organizați momente inedite, care-i bucură ca o răsplată și o zi deosebită din viața lor, că-i mai faceți să uite de rutine, de griji, că-i surprindeți plăcut atunci când ei nu se așteaptă. Pentru mine ca președinte sunteți ca niște albinuțe, harnice, cu devotament cauzei sindicalistului-lider și cu dedicație. Împreună reușim ca membrii sindicatului să se simtă ocrotiți, ajutați , să se simtă mai fericiți în lumea sa.

Vă rog să acceptați mulțumirile și recunoștințele mele .Îmi doresc o conlucrare tot atât de armonioasă, dedicată și pentru viitorul activității comune și pentru alte zile profesionale. Să fim împreună echipă unită , să ajutăm și să sprijinim cadrele didactice să fim pentru fiecare dintre ei firul și calea continuă.
Cu respect și admirație pentru munca care o faceți și pentru dăruire profesională

Ion Roșca, președintele Consiliului raional al Sindicatului Educației și Științei.