Mult stimați colaboratori ai Inspectoratului de Poliție Sângerei,

Mult stimați colaboratori ai Inspectoratului de Poliție Sângerei,

94
DISTRIBUIȚI

Mă simt onorat să Vă aduc sincere felicitări cu ocazia sărbătorii profesionale, dorindu-Vă frumoase realizări, consecvență, succese în activitatea nobilă întru binele raionului și prosperării republicii.
Grijile Dumneavoastră, modul de viață și activitate ne sunt aproape și Vă dorim pe viitor ca să reușim să asigurăm fiecărui cetățean, un mediu înconjurător sănătos și durabil.
Totodată societatea este conștientă că Dumneavoastră aveți un rol aparte în viața raionului, îndepliniți cea mai nobilă misiune în stat – apărați drepturile și libertățile fundamentale ale cetățeanului, asigurați liniștea și ordinea în societate. Efortul consecvent depus la combaterea elementelor criminale, faptele bune, grija față de oameni, curajul și profesionalismul este latura frumoasă a serviciului realizat în interesul comunității.
Apreciez înalt devotamentul cu care desfășurați activitatea zilnică și în special implicarea în procesul de reformare și modernizare a profesiei de polițist, devotamentul față de lege și cetățeni, respectul față de valorile democratice, pentru care cei mai destoinici fii ai neamului nostru și-au sacrificat viața lor pe timp de pace, dar și în perioada conflictelor armate.
Cu prilejul sărbătorii vin cu cele mai sincere urări de sănătate și exprim recunoștința față de veteranii poliției, pentru munca pe care au desfășurat-o în interesul societății.

Cu deosebită gratitudine, în numele Consiliului Raional și al meu personal, Grigore Corcodel, președintele raionului