DISTRIBUIȚI

Președintele Republicii Moldova, Maia Sandu, împreună cu Președintele Parlamentului, Igor Grosu, și cu Prim-ministra Natalia Gavrilița, au semnat la data de 3 martie cererea de aderare a Republicii Moldova la Uniunea Europeană.

„Cetățenii au ales această opțiune. Republica Moldova trebuie să aibă un parcurs european clar. Suntem pregătiți să facem totul pentru realizarea acestui obiectiv național fundamental”, a declarat șefa statului la ceremonia de semnare a documentului.
În discursul său, Președinta Maia Sandu a menționat că țara noastră contează pe susținerea instituțiilor europene, care au fost alături de Moldova la bine și la greu în ultimii ani. Potrivit șefei statului, împlinind aspirațiile europene ale cetățenilor noștri, Uniunea Europeană va arăta întregii lumi cât de mare e puterea democrației și libertății.
„Dragi cetățeni, avem mult de lucru. Știm exact ce avem de făcut. Putem face asta împreună. Împreună suntem puternici”, este îndemnul adresat de Președinta Maia Sandu.
„Suntem pregătiți să facem totul pentru realizarea acestui obiectiv național fundamental. La alegerile prezidențiale și la alegerile din 11 iulie, împreună am ales această cale – în Uniunea Europeană.

Continuarea citiți în n.12 din 11 martie 2022 

PP