DISTRIBUIȚI

În pofida situaţiei de criză din ţară cauzat de pandemie DE Sângerei continuă organizarea atelierelor de formare continuă a cadrelor didactice şi manageriale. Anume acum, la momente de răscruce, este timpul potrivit de a culege valori, atât de importante pentru o viaţă paşnică şi sănătoasă.

 

Astfel la 23 februarie curent IP Gimnaziul ,,Adrian Păunescu”din .Copăceni a găzduit, virtual pe directorii adjuncţi pentru educaţie din școlile raionului. Subiectul atelierului a avut genericul ,,Educaţie prin şi pentru valori” a intrigat întreaga echipă de formabili din raion,care împreună cu membrii DE Sângerei au asistat la activitatea organizată de către echipa managerială a instituţiei, elevi, părinţi. La agenda zilei a stat în capul mesei spiritul de echipă,colaborarea, cooperarea , care au favorizat buna organizare a atelierului.
Întreaga echipă educaţională în frunte cu Victoria Mâțic,directoarea instituției, Svetlana Braşovan,directoare- adjunctă pentru educaţie ,minunaţii elevi ai instituţiei,ne-au trezit curiozitatea de a sta la straja valorilor şi de a culege cele necesare din multitudinea existentă.
În cadrul orei demonstrative, promovată de către Doina Cucu, profesoară de limbă şi literatura română la disciplina ”Dezvoltare personală, a fost abordat subiectul ”Respectul-nevoie umană” în comun cu elevii clasei a V-a, care au evidenţiat rolul valorilor general-umane în viaţa de zi cu zi.

Continuarea citiți în n.11 din 4 martie 2022