DISTRIBUIȚI

Mihai Ungureanu din or. Sângerei se mai bucură de o carte publicată, a 15-a la număr, editată în viața sa. Cartea a ieşit recent de sub tipar și este o culegere de cântece pentru copiii de toate vârstele.

Mihai Ungureanu, compozitorul Sângereiului şi al neamului strămoșesc cheamă cântecul acasă prin noua sa carte întitulată „Vine cântecul acasă.” Este a 15 -a carte de autor, tipărită recent la editura ARC.
Credem prin acest tezaur muzical și literar autorul își face o surpriză monumentală pentru ziua sa de naștere (5 aprilie), şi pentru cei 60 de ani de carieră profesională. Nedespărțit fiind în toată perioadă de timp de acordeonul memorabil, de notele muzicale și de copiii cărora din tot sufletul şi talentul său muzical le-a pus miere pe suflețele prin cântecele sale în creșa grădiniță nr. 6 unde s-a dăruit. Credem, cartea este o surpriză miraculoasă pentru toți copiii neamului sângereian și pentru cei din largul spațiu românesc inclusiv, de ziua internațională a Cărții pentru copii. Profunde felicitări adresează cu toţii maestrului pentru încă această sfântă și miruită realizare. Înfrățit cu cântecul, prin notele muzicale din portativul sufletului înscrise, el aduce cântecul acasă, în suflet şi în creşterea copiilor, prin carte și licoarea pusă în pagina ei.
În acest sens Livia Ţăruş, directoarea grădiniţei de copii din satul Drăgăneşti susţine: cântecele publicate în noua carte ,,Vine cântecul acasă”, pe care o ţineţi şi o ţin şi eu acum în mână, cât şi în celelalte cărţi ale autorului, editate de-a lungul timpului sunt la dispoziţa educatorilor, inclusiv celor muzicali şi la dispoziţia creşterii şi instruirii generaţiilor de copii în creştere. Se bucură de mare succes şi a fost aşteptată şi în grădiniţa. Ne este înălţat sufletul, ca o biserică pentru ce comoară avem în persoana şi personalitatea lui Mihai Ungureanu şi ce comoară sunt cărţile măriei sale pentru noi, cei din grădiniţe şi şcoli.

Continuarea citiți în n.14 din 2 aprilie