DISTRIBUIȚI

Celui mai onest și bun coleg dintre noi toți îi urăm la mulți ani, frumoși , prosperi, fericiți cu ocazia zilei de naștere. La succesele și realizările care Vi le dorim în activitatea de zi cu zi, credem meritați premiul pentru fidelitate și răbdare, toate manifestate constant de-a lungul anilor în direcție și pentru binele școlii și a elevului în spațiul școlăresc, pentru prosperarea și armonia în sistemul educațional al raionului. Sfântă menire și cu dăruire și profesionalism acoperită, de la care mulți învățăm, creștem și ne onorăm obligațiunile și ne statornicim rolul care ne revine în acest domeniu și dificil, dar și onorabil, de a crește generații și a educa țării străjeri. Avem norocul să fiți parte a echipei, să conlucrăm împreună și să avem încredere în viitorul cu școlile pline cu învățăcei, iar familia – cu nepoței.
Cu drag și onestitate, echipa Direcției Educație.

* * *

Domnule Curciuc, suntem onorate să fim alături în acest moment aniversar cu buchetul nostru de trandafiri pentru Dvs și cu sincere dorințe de a Vă ști mereu pe val, plin de energie, căutări și implicare pentru binele instituțiilor educaționale din raion, al profesorilor și elevilor. Enorme responsabilități, pe care le onorați cu demnitate, cunoaștere, implicare constantă și cu multă vocație și dăruire. Timpul vieții Dvs are o patrie – familia dar și sistemul educațional al raionului. Noroc de Dvs au și unii și alții și sunteți prețuit pentru dăruire.
Nu sunteți și nu ați fost împlinit prin febra împlinirii de sine. O modestie frumoasă Vă poartă sprijin în toate și Vă remarcă.
Mulțumim pentru colaborare, susținere și deschidere.
La mulți ani, frumoși!
Cu respect, echipa Ecoul nostru