Mihai Curciuc, director –adjunct Direcția Generală de Educație Sângerei

Mihai Curciuc, director –adjunct Direcția Generală de Educație Sângerei

192
DISTRIBUIȚI

Nu e deloc simplu să-l apreciezi pe Mihai  Curciuc care, timp de decenii, este alături de pedagogii raionului. Fidelitatea față de meserie, în general, și de  direcția dată în special, denotă dragostea și responsabilitatea față de copii, față de neam și de țară.

Scopul lui întotdeauna este – să facă ceea ce alții au făcut cândva pentru el, să facă un loc în suflet pentru cunoștințe, deprinderi frumoase, valori umane adevărate.

Ca adjunct, depune tot efortul pentru păstrarea frumoaselor tradiții ale  instituțiilor  și asigurarea unui învățământ de performanță. Este energic, optimist, mereu cu idei inovatoare.

În sufletul său găsește mereu loc pentru fiecare elev și pedagog Își inspiră discipolii, colegii să cunoască cât mai multe din toate,, le insuflă dragostea pentru oameni, pentru plaiul natal.

Munca de zi cu zi îl face îi aduce colegului nostru satisfacție, făcându-l mai puternic, mai dornic de a îmbunătăți calea pe care a ales-o.

luminat de realizările celor dragi și de liniștea minunatei familii care, de fapt, este generatorul faptelor extraordinare pe care le lăsați în urmă.

Și pentru că nimic nu este imposibil, să prindeți aripile timpului și firele anilor să se scurgă într-o clepsidră a eternității. Să ne trăiți în cel mai frumos anotimp pe care, cândva, cineva vi l-a ascuns în palme ca pe un dar de începuturi. Ocrotirea  Divină să Vă însoțească mereu, și binecuvântările să se reverse peste toată Direcție de Educație Sângerei. La Mulți și Prosperi Ani!

Cu aleasă prețuire, administrația și colegii Direcției Generale de Educație SângereiZiua de naștere a lui Mihai Curciuc este o zi specială pentru direcție, pentru că este evenimentul unui om, care în fiecare zi răspândește în jur bucurie, energie pozitivă.

Fie ca în această zi, aniversară, în sufletul Dumneavoastră să se trezească o dorință arzătoare de  trăi frumos, de a crea lucruri deosebite și de a realiza cele mai tăinuite vise.  Vă dorim ca toate lucrurile minunate care au împlinit viața Dvs. în domeniul profesional, ogorul creativității pe care-l brăzdați prin munca de zi cu zi, să-l semănați și în continuare cu idei inovatoare și proiecte

aducătoare de rod, dar și universul spiritual să cunoască o continuitate frumoasă, care să ofere mari perspective pentru viitorul.