Mici progrese, zi după zi, se adună în rezultate importante

Mici progrese, zi după zi, se adună în rezultate importante

225
DISTRIBUIȚI

LT „O1imp” la toate treptele de școlaritate își propune prin responsabilizare, profesionalism, performanță maximă, obiectivitate și corectitudine să ofere pe termen lung un proces educațional accesibil, coerent, atractiv, incluziv și relevant pentru beneficiari, orientat, în special, spre o educație sănătoasă, prin comunicare transparentă cu partenerii educaționali și sociali.

Instituția are misiunea de a asigura cadrul propice desfășurării unui învățământ de calitate, pentru a oferi noi și importante avantaje educaționale tinerilor de azi, de a asigura educația prin procesul de învățământ, prin formarea elevilor ca viitorii cetățeni, activi si creativi.

LT„O1imp” oferă perspectiva unei pregătiri solide și complexe pe viitor pentru elevi. învățarea trebuie să treacă dincolo de zidurile clasei, încorporând discipline și activități artistice, practice.

Valorile cultivate de instituția noastră sunt:

sănătatea, responsabilitatea, creativitatea.

Tradițional la finele anului școlar realizăm festivitatea de omagiere a elevilor cu vocații, „Gala Olimpicilor”.   

„Gala Olimpicilor” are drept scop aprecierea performanțelor școlare, artistice și sportive înregistrate de elevi și cadre didactice.

Încurajăm performanța, punem în valoare elevii care excelează prin reușită academică, abilități științifice și organizatorice, participare activă în diferite activități extracurriculare. Continuarea articolului citiți în ziarul „ Ecoul nostru”.