DISTRIBUIȚI

Stimați energeticieni ai raionului!

   Cu ocazia sărbătorii profesionale pe care o marcați vineri, 22 decembrie, Vă adresez, cu înalt respect cele mai sincere felicitări, urări de bine și sănătate tuturor lucrătorilor ce activează în domeniul respectiv.
Această sărbătoare este remarcată în egală măsură de toți cei care contribuie la crearea imaginii raionului, muncind asiduu. Dumneavoastră indiferent de condițiile climaterice, asigurați furnizarea serviciilor energetice tuturor consumatorilor.
Apreciem la justa valoare activitatea pe care o desfășurați și îmi exprim convingerea că profesionalismul și devotamentul de care dați dovadă, Vă vor ajuta să satisfaceți necesitățile agenților economici și ale populației în servicii de înaltă calitate, precum și sa consolidați tendințele de dezvoltare a pieței interne a energiei electrice, în contextul evoluțiilor care au loc pe plan mondial. Fie ca inspirația și spiritul creator să Vă însoțească oriunde și oricând, iar străduința și munca cu abnegație sa Vă servească pe viitor drept călăuză în desfășurarea și în continuare a unei activități fructuoase în sectorul energetic.
Vă doresc noi realizări remarcabile în plan profesional și personal, prosperitate și fericire. La mulți ani!

Cu deosebite considerațiuni, Vasili MARANDIUC